Neem contact op via Whats App
Ga naar hoofdinhoud

Bij het verkopen van een bedrijfspand in Rotterdam komt nogal wat kijken. U wilt niet alleen zeker zijn dat u de hoogst mogelijke opbrengst voor uw commerciële vastgoed ontvangt, u wilt ook zeker weten dat u aan alle wet- en regelgeving voldoet. Waterstad Makelaars & Taxateurs is dé makelaar in de regio Rotterdam. Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen bij het verkopen van uw bedrijfspand in Rotterdam en omgeving.

Bedrijfspand verkopen in Rotterdam of omgeving? Maak gebruik van ons netwerk!

Waterstad Makelaars & Taxateurs opereert al bijna 20 jaar als commercieel vastgoed makelaar in Rotterdam. Als gevolg daarvan is ons netwerk van bedrijven, particuliere beleggers en andere vastgoedpartijen om uw bedrijfspand aan te verkopen, groot.

Waterstad Makelaars & Taxateurs kan dus meestal snel een geschikte koper voor uw bedrijfspand vinden. Of dit nu gelegen is in het centrum van Rotterdam of elders in de regio, en of het pand nu leegstaat of verhuurd is: wij begeleiden u van A tot Z en zorgen ervoor dat u uw bedrijfspand snel verkoopt.

Werkwijze bij bedrijfspand verkopen in Rotterdam

Ieder bedrijfspand is anders. De voorwaarden waaronder u uw commercieel vastgoed verkoopt zijn uniek. Dat maakt dat de verkoop van ieder bedrijfspand om een eigen strategie vraagt. Een strategie die bijvoorbeeld rekening houdt met de regels die gelden wanneer u uw bedrijfspand besluit te verkopen aan een particulier. Daarna bepalen wij de waarde van uw vastgoed en stellen we de vraagprijs vast.

Om uw bedrijfspand in de regio Rotterdam zo snel mogelijk te verkopen, is goede marketing onmisbaar. We verzorgen dan ook de hele presentatie van uw bedrijfspand: van brochure tot plattegronden en professionele foto’s.

Zodra potentiële kopers interesse tonen in uw bedrijfspand, plannen wij een bezichtiging in. Tijdens deze bezichtiging kan de geïnteresseerde alle vragen met betrekking tot het pand, de technische staat en eventuele huurders stellen.

Wanneer de bezichtiging leidt tot nog meer enthousiasme bij de potentiële koper, kan deze een bod uitbrengen. Dan beginnen de onderhandelingen. Onderhandelen zit in ons bloed en wij zetten onze expertise daarbij graag voor u in. Ons doel is daarbij helder: de hoogst mogelijke opbrengst voor u!

Hebben onze onderhandelingen tot een akkoord geleid? Dan is het tijd om de koopakte en de overdracht bij de notaris te regelen. Wij sluiten onze werkzaamheden ten slotte af met de overdracht van uw bedrijfspand.

Beleggingspand verkopen

Wilt u een beleggingsobject kopen of verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons enorme landelijke netwerk van vastgoed beleggers hebben wij een groot bereik. Of het nou gaat om 1 object of een portefeuille van meerdere objecten, woningen, winkels, kantoren of bedrijfsruimte. Wij kunnen wij u altijd van dienst. Het beleggingsaanbod bieden wij aan op fundainbusiness.nl maar ook offline hebben wij aanbod, neem hiervoor contact met ons op. De specialisten bij Waterstad Makelaars & Taxateurs adviseren u graag.

Neem contact op

Werkgebied

Waterstad Makelaars & Taxateurs voert bedrijfstaxaties uit in de regio Zuid Holland Zuid. Dat betekent dat u ons in kunt schakelen voor taxaties in de regio Rotterdam, maar ook in de Drechtsteden (Dordrecht, Barendrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam) of Ridderkerk.

Wilt u zeker weten dat wij ook in uw regio actief zijn? Neem dan vooraf vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

    Back To Top