Neem contact op via Whats App
Ga naar hoofdinhoud

Wilt u uw woning in de regio Rotterdam verkopen? Dan kunt u dit in de huidige markt natuurlijk zelf doen, maar u kunt ook de makelaar in Rotterdam zoeken die het beste bij u past. Dan maakt u automatisch gebruik van zijn expertise op het gebied van woningverkoop in Rotterdam en daarmee haalt u de maximale opbrengst uit de verkoop van uw woning. Waterstad Makelaars & Taxateurs is al jarenlang een vertrouwde makelaar, gevestigd in Rotterdam Centrum, die u met plezier helpt bij de verkoop van uw woning.

Makelaar nodig voor de verkoop van uw woning in Rotterdam?

Technisch gesproken heeft u geen makelaar nodig voor de verkoop van uw woning in Rotterdam (en omstreken). In de huidige markt staan woningen over het algemeen niet lang te koop. U kunt uw huis dus prima zelf verkopen.
Toch heeft het voordelen om een makelaar in de arm te nemen wanneer u een woning wilt verkopen. De kosten voor het verkopen van uw woning verdient u namelijk eenvoudig terug door een betere verkoopprijs van uw huis. Wij zetten onze kennis en jarenlange ervaring dan ook graag voor u in. Daardoor bent u altijd verzekerd van een verkoopstrategie die zorgt voor de hoogste opbrengst van uw huis.

Woning verkopen in regio Rotterdam: onze werkwijze

U komt voor belangrijke beslissingen te staan wanneer u uw huis in Rotterdam wilt verkopen. Waterstad Makelaars & Taxateurs denkt dan met u mee en geeft advies waar u wat aan heeft. Daarom bestaat onze werkwijze bij woningverkoop altijd uit vier fasen:

Vraagprijs en marketingstrategie bepalen

Voor wij uw woning op de markt aanbieden, is het belangrijk de juiste vraagprijs te bepalen. Dat is een vraagprijs die past bij de marktwaarde van uw woning in Rotterdam, maar ook rekening houdt met de staat van onderhoud van uw woning. En ook het energielabel wordt daarin steeds belangrijker.

Vervolgens maken we samen met u een keuze in de marketingstrategie voor uw woning. Waar adverteren we? Hoe genereren we extra aandacht? En welke middelen passen daarbij?

Actief kopers benaderen

Doordat wij al jaren actief zijn in de regio Rotterdam, kunnen we ons uitgebreide netwerk inzetten voor de verkoop van uw woning. Dat betekent dat wij uw woning in ons netwerk onder de aandacht brengen en actief kopers benaderen.

Woningbezichtigingen

Reageren potentiële kopers op uw woning? Dan plant Waterstad Makelaars & Taxateurs de bezichtigingen in. Natuurlijk houden wij hierbij rekening met uw voorkeuren: overdag, in de avond of liever op zaterdag? Het is allemaal mogelijk. Tijdens de uitgebreide rondleiding kunnen de potentiële kopers alle vragen aan ons stellen. Of deze nu over de buurt gaan of de technische staat van uw woning, we informeren hen volledig.

Onderhandeling

Zijn de potentiële kopers na de bezichtiging van uw woning enthousiast? Dan kunnen de onderhandelingen beginnen! Onderhandelen is een tweede natuur voor onze makelaars. Ieder bod dat uitgebracht wordt, bespreken we met u. Zien wij mogelijkheden om een hogere opbrengst voor uw woning te realiseren? Dan adviseren we u daar uiteraard ook over!

Deeldiensten bij Waterstad Makelaars & Taxateurs

Wilt u kosten besparen, maar wél gebruik maken van expertise van een ervaren makelaar? Dan zijn onze deeldiensten wellicht de oplossing voor u. Wij maken dan vooraf afspraken met u over de werkzaamheden die wij voor u uitvoeren en welke zaken u zelf regelt. Daarbij kunt u denken aan:

  • De presentatie (foto’s, brochure en dergelijke)
  • Plaatsen op Funda en social media
  • Onderhandelingen voeren
  • Koopovereenkomst opstellen
  • De eindinspectie van de woning
  • Overdracht bij de notaris

Beleggingsobject verkopen

Wilt u een beleggingsobject kopen of verkopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door ons enorme landelijke netwerk van vastgoed beleggers hebben wij een groot bereik. Of het nou gaat om 1 verhuurde woning of een woning portefeuille van 10 tot honderden woningen, wij kunnen wij u altijd van dienst. Het beleggingsaanbod bieden wij aan op fundainbusiness.nl maar ook offline hebben wij aanbod, neem hiervoor contact met ons op. De specialisten bij Waterstad Makelaars & Taxateurs adviseren u graag.

Plan een kennismakingsgesprek

Werkgebied

Waterstad Makelaars & Taxateurs voert bedrijfstaxaties uit in de regio Zuid Holland Zuid. Dat betekent dat u ons in kunt schakelen voor taxaties in de regio Rotterdam, maar ook in de Drechtsteden (Dordrecht, Barendrecht, Zwijndrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht, Sliedrecht, Alblasserdam en Hardinxveld-Giessendam) of Ridderkerk.

Wilt u zeker weten dat wij ook in uw regio actief zijn? Neem dan vooraf vrijblijvend contact met ons op.

Neem contact op

    Back To Top